Barnefotografering

Barnefotografering er gøy, utfordrende og spennende! Kanskje noe av det kjekkeste jeg gjør. Du får ikke vakrere kunst på veggen enn et nydelig bilde av ditt eget lille kunstverk.

Ingen dager er lik, og i hverfall ingen barn:)) Klassiske portrett i studio eller lekne bilder ute.

Ved barnefotografering er det viktig å velge et tidspunkt hvor barnet er opplagt. Dette viser seg nesten alltid å være på morningen/ formiddagen. Enten før eller rett etter første søvn på dagen. (dersom barnet er så liten at det fortsatt sover på dagen) Uansett alder er nesten aldri ettermiddag og kveld å anbefale, da de blir fortere sliten. Er ukedag vanskelig å finne tid til, så prøver vi å finne tid i helgen. Jeg er fleksibel og fotograferer når det passer dere best, så sant det lar seg gjøre.

Om dere er usikker på klær, så ta med dere litt forskjellig, så kan vi se på det sammen. Et lite barn ”drukner” lett i for masse plagg, og jeg syns det er fint og sjarmerende med bare føtter og armer. Plagg med masse skrift kan lett ta oppmerksomheten fra ansiktet, og det er jo dumt, så prøv å holde det enkelt.

Noe man kan huske på er at man skal like bildene lenge! Ikke bare nå. Så en blanding med hva som er mote nå, og noe litt tidløst tenker jeg er en god ide.

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål angående barnefotografering, så finner vi ut av det sammen.

Følg meg gjerne på: 

Dere kan også se bilder på: