Bedriftsfotografering

Litt om hvorfor bedriftsfotografering kan være viktig.

Førsteinntrykk kan være avgjørende. Derfor er det viktig med personlige bilder fra DIN bedrift, som viser hvem dere er og hva dere ønsker å representere.

Bedrifter har ofte behov for bilder til nettsider og sosiale medier. Eksempler kan være portretter av de ansatte, situasjonsbilder fra arbeidsplassen, produkter, utstyr, bygninger, arrangementer osv. Dette er med på å skape en egen profil til bedriften og gir en nærere relasjon for kunden.

Jeg tar portrettbilder av ansatte til nettsider, årsrapporter, linkedin, eller reklamemateriell.  Jeg bidrar til at bedriften din får vist frem sine beste sider.

Bedriftsfotografering bistår bedrifter med miljøportretter av egne ansatte, i ekte omgivelser. Bildene bør ha en strategisk tilnærming og bygge opp under din bedrifts mål og visjon.

Jeg er utdannet fotograf med fagbrev. Det å se det "store bildet" i sammenheng med bedriften og mennesket- i tillegg til fotograferingen, er en kunnskap jeg bruker når jeg samarbeider med bedrifter med å utvikle strategiske bilder, uansett om dere er et stort konsern eller du er et enkeltmannsforetak.

Jeg har jobbet som fotograf i over 12 år og erfarer at det i de fleste tilfeller er best å reise ut på bedriftens arbeidsplass og ta med mitt portable studio. En av fordelene når bedriften er på hjemmebane, er at objektene føler seg friere og mer avslappet. Det er også kostnads og tidsbesparende for bedriftene at jeg kommer på besøk.

En bedriftsfotografering kan være alt fra portretter til situasjonsbilder av folk i arbeid.

Fotografering av ulike settinger og miljøer på arbeidsplassen i tillegg til interiør- og eksteriørbilder av bedriftens lokaler.

Profesjonell produktfotografering er viktig. Produkter som har kostet store summer å
utvikle og designe skal også presenteres profesjonelt. Jeg har lang erfaring på produktfotografering og har også et eget studio for produktfotografering.

Bilder er en viktig faktor for å skille seg ut.

Flere og flere bedrifter innser viktigheten og kraften som bilder har på en nettside.

Ta kontakt så skreddersyr jeg et tilbud til din bedrift.

 

Følg meg på instagram!

Kontakt meg