Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering. Kanskje noen av de viktigste bildene du tar. Dette er en helt spesiell dag som planlegges nøye. Bildene fra denne dagen er for de fleste svært  viktig. Spesielt i ettertid. Dette er en dag som bare er din, og det er masse følelser i omløp.

Jeg vil gjerne være med å gjøre denne dagen spesiell. Dette gjør vi ved å treffes før den store dagen, slik at vi kan diskutere hva dere ønsker å få ut av fotograferingen. Vil dere fotograferes i studio? Ute ved sjøen? Vil dere ha fjell, skog eller bylandskap som bakgrunn? Noen ønsker også en kombinasjon. Både i studio og ute. I denne byen må vi selvsagt se været an.. Men, det er ikke verre enn at vi kan kombinere det. Det er viktig at dere får bildene slik dere drømmer om. Og med en god dialog får vi dette til.

Jeg bruker å sette av ca 1,5 time til bryllupsfotografering  av brudepar. Da har vi god tid, enten vi er i studio eller skal ut på location. Jeg syns det er viktig at fotograferingen ikke oppleves som stress. Jeg vet at brudepar har masse å tenke på denne dagen, og mitt ønske er at fotograferingen skal være en god opplevelse, uten å føle stress og tidspress.

Jeg tar ikke ekstra for forlovere, barn eller brudesvenner/piker. Jeg pleier å begynne fotograferingen med dette, slik at på resten av fotograferingen har vi fullt fokus på brudeparet.

Mange gruer seg litt til å stå framfor kamera. Dette har jeg full forståelse for. Men, på denne dagen er det mye magi i luften, og etter en liten stund i studio eller ute, bruker brudeparene og bli avslappet og vi får det rett og slett veldig gøy!

Når det har gått en uke eller to etter den store dagen, treffes vi igjen. De fleste ønsker et album med bildene, og man kan også kjøpe filer om man heller ønsker det.

Ta kontakt så skreddersyr vi dagen til dere slik at dere kan sitte igjen med gode minner.

Trude

 

Følg meg gjerne på facebook.